Vredestein
Megjegyzés: Az árak a felni nélküli gumiabroncsokra vonatkoznak. A gumiabroncs méretétől függően a futófelület mintázata változhat.
Vredestein

Vredestein Nord-Trac 2 215/60 R16 99T XL, Nordic compound

Vredestein

Vredestein Nord-Trac 2 215/60 R16 99T XL, Nordic compound

Vredestein - Holland gumigyártó cég, közepes árfekvésű termékek.

A gumiabroncsok méretei
215/60 R16 99T XL, Nordic compound 
elérhetőség:
Sajnos ez a gumi nem található meg állományunkban.
Gumiabroncs:
Téli gumiWi
M+S jelzés
hópehely jelzéssel
Gyorsaság:
T: Jóváhagyott akár 190 km/h
EAN:
8714692262050
Article Number:
R-225259
Gumicímke / Hatékonysági osztályok:
EU
European Production
Kérdések esetén forduljon hozzánk support​@tirendo.hu
Sajnos ez a gumi nem található meg állományunkban.
Ár darabonként, ÁFA-val
Ingyenes kiszállítás*
5 - 8 munkanap szállítási idő**
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

 • Leírás
 • Gumicímke
 • Technikai specifikációk
 • VIDEÓ

Vredestein Nord-Trac 2

A Nord-Trac 2 lágy téli gumiabroncs, amelyet rendkívüli téli időjárási viszonyokra terveztek. A futókeverék lecsökkentett keménysége, valamint a cikkcakkban futó lamellák nagy száma az abroncs kiváló tapadását és a különféle megjelenésű hó, a jég és a sár futófelületről való hatékony eltávolításának képességét biztosítja, akár igen alacsony hőmérséklet esetén is. Ezen felül, a merevségjavítóknak köszönhetően a Nord-Trac 2 igen pontos kormányzást tesz lehetővé. A téli időjárási körülményekhez tökéletesen alkalmazkodó Nord-Trac 2 a lágy téli gumiabroncsok kategóriájában kiválóan szerepel a kezelhetőséget illetően, száraz és nedves útfelületen egyaránt. Az abroncs a teljes téli időszakban tökéletes biztonságot garantál.

Jellemzők

 • Lecsökkentett keménységű és egyedi reaktív töltőanyagú gumikeverék
 • Cikkcakkban futó lamellamintázat
 • Lépcsős középső hosszanti horony
 • Finom egyirányú V-barázdák
 • Szögben kialakított vállak

Előnyök

 • Kiváló tapadás havon és jégen igen alacsony hőmérsékleteken is, ezért elsősorban a skandináv országokban, a balti államokban és Oroszországban való használatra fejlesztették ki.
 • Rövid féktávolság
 • Intenzív gyorsulás téli körülmények között
 • Minimális esély a latyakon vagy vízen való megcsúszásra (aquaplaning)
 • Jó sugárirányú és hosszanti tapadás havon
 • Optimális kialakítás sár és hó hatékony eltávolítására
 • Alacsony zajszint
 • Jó tapadás kanyarokban
EU gumiabroncs címke és hatékonysági osztályok

EU gumiabroncs címke és hatékonysági osztályok

Az Európai Unió CE 1222/2009-es határozata alapján az összes 2012. július 1-je után gyártott autó és haszongépjármû gumiabroncs beletartozik az EU gumiabroncs címke szabványába, három teljesítmény kategóriába rendszerezve õket: üzemanyag-hatékonyság osztályozás A-tól G-ig, nedves tapadás osztályozás A-tól G-ig, és zajkibocsátás decibelben.

A rendelet által meghatározott gumiabroncs kategóriák magukban foglalják : az újrafutózott, a professzionális közúti, verseny/sport gumikat, valamint a speciális tapadást növelõ gumiabroncsokat, mint a szegecses, T típusú ideiglenes tartalék abroncsok, az 1990-es évek elõtt gyártott gumik, gumiabroncsok melyeknek a megengedett legnagyobb sebessége 80 km/h, abroncsok 254 mm-nél kisebb vagy egyenlõ átmérõjû felnikre, vagy nagyobb vagy egyenlõ, mint 635 mm.

Ez a címke egyrészt arra hivatott, hogy támogassa a gazdasági és ökológiai hatékonyságot a forgalomban, úgy mint a közúti biztonság növelése, másrészt, hogy segítséget nyújtson a fogyasztóknak, hogy a célnak megfelelõen válasszanak gumit, biztosítva a termékek egy bizonyos fokú átláthatóságát. Ennek ellenére, a címke hátránya az, hogy csak korlátozott számú jellemzõrõl tájékoztat. A szakemberek állítják, hogy a gumiabroncsoknak sok más egyéb funkciója van, amelyek fontosak és lényegesek a közúti biztonság érdekében, beleértve, de nem kizárólagosan a vízencsúszásra vonatkozó tulajdonságokat, a menetstabilitást, az élettartamot, a termék jellemzõit nedves és száraz utakon, ami más mint a nedves tapadás, és a tulajdonságait havas felületen.
A gumiabroncs gyártók azt sugallják, hogy a különbözõ intézmények és az ipari magazinok vizsgálati eredményei továbbra is fontos információforrás kell hogy maradjanak a végsõ fogyasztók számára, mert összpontosítják, és értékelik a legkülönbözõbb gumiabroncs tulajdonságokat és funkciókat.

Márka Vredestein
Modellsorozat Nord-Trac 2
Dimension 215/60 R16 99T XL, Nordic compound
Szélesség 215
Tyre profile 60
Construction type R
A gumiabroncsok méretei 16
Terhelési index 99
Gyorsasági index (T)
With/Without Valve (TT/TL) Tömlős gumi
M/C Nem
*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.
**A megrendelések több, mint 90%-a megérkezik az ügyfélhez a megadott szállítási időben.


Hírlevél

Fogadjon híreket, információkat az abroncsokról, ajánlatokról és versenyekről

Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben