Visszatérítési politika | tirendo.hu

 

Visszatérési politika

 

Információk a lemondással kapcsolatban

A törvény szerint tizennégy napon belül jogosult megszünteti a szerződést, anélkül, hogy közölné az okot.

A áruvásárláskor a felmondási idő megrendelés napjától tizennégy napig teheti meg, amikor Ön vagy egy harmadik személy az Ön neve alatt, viszont nem a szállítmányozó, birtokba vette az árukat. Ha a megrendelt árut kiszállították, részleges szállítással, a határidő akkor kezdődik, amikor kézhez vette az árut; ha az árukiszállítás szerződés elő van írva, több részleges szállítással vagy tételekkel, a határidő azon a napon kezdődik, amikor az utolsó részszállítást vagy a tételt kapta;

Annak érdekében, hogy gyakorolja az elállás jogát, tájékoztatnia kell bennünket (Delticom OE Srl, Str. Anca Popa nr.3, 300318 Timisoara, Románia. E-Mail: support@tirendo.hu), hogy megszünteti-e a szerződést, egyértelmű nyilatkozatottal (például. Postán vagy e-mailben).
Használhatja a mellékelt szabványos törlési formát (például. Postán vagy e-mailben), azonban nem kötelező. Elegendő, hogy elküldje a lemondó nyilatkozatot időben.

Visszavonás következményei

Ha törli ezt a szerződést, mi haladéktalanul visszatérítjük Önnek a kifizetést, amit megkaptunk Öntől, legkésőbb tizennégy napon belül attól az időponttól amikor kézbesítve lett a lemondó nyilatkozat, beleértve a szállítási díjakkal. Visszatérítési célra használni fogjuk az azonos fizetési módot, amivel Ön fizetett, semmi esetre sem számolunk fel plussz költséget ehhez visszatérítéshez.

Begyűjtjük az árut Öntől.

Mi gondoskodunk az áruk visszaküldéséről.

Ha nem megfelelő bánásmód miatt sérült meg az áru, a költségeket a vevő köteles fedezni, kivéve az áru jellemzőit, a funkcionalitást és az állapotát.

Vége a lemondás ra vonatkozó törvénynek.

 

Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben