Sajtó - Tirendo.hu | tirendo.hu

A Delticom OE

A SC Delticom OE SRL egy európai e-kereskedelmi cég, amely gumiabroncsok eladásával foglalkozik. Büszkék vagyunk arra, hogy saját iparág szakértői csoportunk által a legjobb ügyfélszolgálattal, a legjobb IT-fejlesztőkkel és gumiabroncs szakemberekkel rendelkezünk. A kiváló minőségű gumiabroncsokat alacsony áron ajánljuk, a gumiabroncs nagykereskedőkkel létrehozott partnerségnek köszönhetően. Célunk, hogy ügyfeleinknek kellemes tapasztala legyen, amikor gumiabroncsot vásárolnak az interneten, szakmai, szenvedélyes és innovatív támogatás mellett. Jól ismert márkák széles skáláját kínáljuk, hihetetlenül alacsony áron. Gyorsan és könnyen megtalálja a gumiabroncsokat, amire szükség van, és könnyen elküldethetjük a címére, vagy közvetlenül az egyik Önhöz legközelebbi szervizpartnerünkhöz. Ha van kérdése vagy javaslata a fejlődésre, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Cégtörténet

2011. március 21-e mérföldkő volt a Delticom OE történelmében: Ezen a napon alakult meg az alapító csapat: Felix Vögtle (marketing, ügyfélkapcsolat-menedzsment, HR) és Erik Heinelt (termék, üzleti intelligencia, IT). Kezdetben jórészt észrevétlen maradt a közvélemény számára – ez volt a részletes vizsgálat és hitelesítési szakasz. 2012. júniusától már elkezdődött a széles körű és gyors nemzetközi stratégia, amely révén a társaság versenyképes és erős európai játékossá vált. 2013. szeptember 17-én a Delticom OE online gumiabroncs szakértői csatlakoztak a piacvezető Delticom AG-hez. Az együttműködés és a források megosztása, egymást erősítő hatásokkal létrehozták a mindkét cég számára előnyös stratégiát. A felvásárlás révén a Delticom OE irányításába bekapcsolódott, Markus Bihler (pénzügy, befektetői kapcsolatok, nemzetköziesedés és szervezetfejlesztés), és ez által megerősödött a cég. Markus korábban magánbefektetőként dolgozott az EQT Partners-nél Münchenben és Varsóban, valamint a Blackstone Group-nál Londonban. 2013 nyarán jelentős szerepe volt a Delticom AG és a Delticom OE egyesülésében. Felix Vögtle ügyvezető igazgatóként dolgozott a Gimigames-ben, ami az ügyességi játékok egy platformja, valamint a Rocket internet részeseként. A Delticom OE előtt, Erik Heinelt is a Rocket Internet család része volt, és pozíciót töltött be, mint a Dafiti másodigazgatója, ami egy divat platform a dél-afrikai piacon.

Márkanagykövet

2012-2015-ben a Delticom OE társult a Formula 1-es többszörös világbajnokkal, Sebastian Vettellel, mint a nemzetközi márka nagykövetével. A népszerű autóversenyző játssza a fő szerepet a látványos és szórakoztató reklámokban. Ezeket több televíziós állomás sugározta Németországban, Ausztriában és Hollandiában.

Díjak

A Delticom OE, az objektív tanácsok, az ügyfélközpontúság és az átláthatóság alapvető fontosságú. A német műszaki ellenőrző szövetség Saarland-ben (TÜV) megadta a gumiabroncs szakmunkások legfelső hitelminősítő leírását, a "nagyon jó" címkét, az ár-teljesítmény arány kategóriában az internetes szegmensben. Továbbá, a Delticom OE rendelkezik az adatbiztonsági SSL-tanúsítvánnyal, amely gatantálja a fogyasztóknak a nyugalmat, hogy mindenki kényelmesen böngészhet a weboldalon, és biztonságosan vásárolhat.

Kérdések?

Ha még bármilyen kérdése van vagy érdeklik a további sajtófotók Sebastian Vettellel, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen: contact@tirendo.hu.


Bízunk benne, hogy még hallunk Ön felől.

Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben