Csatlakozzon a Tirendo.hu Partnerprogramához!

 

affiliates

Böngészik-e autós, gumiabroncsos és felni a nagy forgalmú utakra oldalakon? Szeretne pénzt keresni a honlapon? A tirendo.hu Partnerprogramja megkönnyíti ezt Önnek!

Legyen a tirendo.hu partnere!

Jelentkezzen be most az Affiliate Marketing Network Awin, Dognet Partnerprogramunkon keresztül, és gyűjtsük össze az első rendelkezéseit azonnal! A jelentkezés és a részvétel a mi Partnerprogramunkon ingyenes.

Most kiválaszthatja kedvenc hálózatát:

Awin

Regisztráció Awin-szal

Dognet

Regisztráció Dognet-szal

1. Integrálja a reklámanyagokat:

Számos reklámanyagot kínálunk, amely könnyen integrálható az Ön weboldalán. A portfolió reklámanyagok magában foglalják az összes szokatlan elemet, mint a bannereket, szöveges linkeket és gumiabroncs kereső dobozokat (elérhető a fehér címke változat is). Van még valami minden honlapra! Továbbá javasoljuk hogy integrálja a hirdetési anyagokat hírleveledben, hogy tovább javítsa a rendelkezéseket.

2. Értékesítse az eladást

Amennyiben a látogató a honlapon rákattint a beépített tirendo.hu reklámra, a látogatót továbbítani fogják a tirendo.hu üzletünkbe. Kap egy attraktív ajánlatot 3% kedvezményt minden vásárláskor az online bolt az ügyfél által látogató a honlapon. (A rendelkezés kiszámítása a nettó rendelési érték, ÁFA nélkül és a szállítási / csomagolás).

3. Gyűjtse be a rendelkezéseket:

Gyűjthet jelentős rendelkezéseket akár néhány vásárláskor havi szinten.

A szerződési feltételeket biztosítás helye.

tirendo.hu Affiliate Programme:

Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben