Sava
Felhívjuk figyelmét: A gumikat felnik nélkül szállítjuk
(A felni a képen csak illusztráció.)
Sava

Sava Intensa HP2 215/55 R16 97Y XL

Sava

Sava Intensa HP2 215/55 R16 97Y XL

Sava - Alacsony árfekvésű Goodyear gumik.

A gumiabroncsok méretei
215/55 R16 97Y XL 
elérhetőség:
készleten
Gumiabroncs:
Nyári gumiSo
Gyorsaság:
Y: Jóváhagyott akár 300 km/h
EAN:
5452000683182
Article Number:
R-349553
Gumicímke / Hatékonysági osztályok:
DEX:
Kérdések esetén forduljon hozzánk support​@tirendo.hu
ft 37.085,00
Ár darabonként, ÁFA-val
Ingyenes kiszállítás*
5 - 8 munkanap szállítási idő**
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

  • Leírás
  • Gumicímke
  • Technikai specifikációk

Nagy teljesítményű nyári gumiabroncs, amely kimagaslóan teljesít nedves úton

Megbízható teljesítmény nedves úton
Összetett barázdarendszer. A mélyebb, körbefutó barázdák és az ívelt, radiális barázdák együtteséből álló barázdarendszer több teret ad a víz jobb elvezetéséhez.

Pénztárcabarát gumiabroncs: tartós és üzemanyag-takarékos
Testre szabott üregalak. Az optimális formájú üregalak és szerkezet miatt jobb a nyomáseloszlás, ami hosszabb futófelület-élettartamot és előnyösebb gördülési ellenállást eredményez.

Nyugodt vezetéshez tervezve
Toll alakú barázdák. A barázdák tollszerű alakja szabályozza az érintkezési felületre jutó levegőt, így csökkentve a keletkező zaj mennyiségét.

EU gumiabroncs címke és hatékonysági osztályok

EU gumiabroncs címke és hatékonysági osztályok

Az Európai Unió CE 1222/2009-es határozata alapján az összes 2012. július 1-je után gyártott autó és haszongépjármû gumiabroncs beletartozik az EU gumiabroncs címke szabványába, három teljesítmény kategóriába rendszerezve õket: üzemanyag-hatékonyság osztályozás A-tól G-ig, nedves tapadás osztályozás A-tól G-ig, és zajkibocsátás decibelben.

A rendelet által meghatározott gumiabroncs kategóriák magukban foglalják : az újrafutózott, a professzionális közúti, verseny/sport gumikat, valamint a speciális tapadást növelõ gumiabroncsokat, mint a szegecses, T típusú ideiglenes tartalék abroncsok, az 1990-es évek elõtt gyártott gumik, gumiabroncsok melyeknek a megengedett legnagyobb sebessége 80 km/h, abroncsok 254 mm-nél kisebb vagy egyenlõ átmérõjû felnikre, vagy nagyobb vagy egyenlõ, mint 635 mm.

Ez a címke egyrészt arra hivatott, hogy támogassa a gazdasági és ökológiai hatékonyságot a forgalomban, úgy mint a közúti biztonság növelése, másrészt, hogy segítséget nyújtson a fogyasztóknak, hogy a célnak megfelelõen válasszanak gumit, biztosítva a termékek egy bizonyos fokú átláthatóságát. Ennek ellenére, a címke hátránya az, hogy csak korlátozott számú jellemzõrõl tájékoztat. A szakemberek állítják, hogy a gumiabroncsoknak sok más egyéb funkciója van, amelyek fontosak és lényegesek a közúti biztonság érdekében, beleértve, de nem kizárólagosan a vízencsúszásra vonatkozó tulajdonságokat, a menetstabilitást, az élettartamot, a termék jellemzõit nedves és száraz utakon, ami más mint a nedves tapadás, és a tulajdonságait havas felületen.
A gumiabroncs gyártók azt sugallják, hogy a különbözõ intézmények és az ipari magazinok vizsgálati eredményei továbbra is fontos információforrás kell hogy maradjanak a végsõ fogyasztók számára, mert összpontosítják, és értékelik a legkülönbözõbb gumiabroncs tulajdonságokat és funkciókat.

Márka Sava
Modellsorozat Intensa HP2
Dimension 215/55 R16 97Y XL
Szélesség 215
Tyre profile 55
Construction type R
A gumiabroncsok méretei 16
Terhelési index 97
Gyorsasági index (Y)
With/Without Valve (TT/TL) Tömlős gumi
M/C Nem
*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.
**A megrendelések több, mint 90%-a megérkezik az ügyfélhez a megadott szállítási időben.
Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
^