Fulda
Felhívjuk figyelmét: A gumikat felnik nélkül szállítjuk
(A felni a képen csak illusztráció.)
Fulda

Fulda Carat Progresso 225/60 R16 98V

Fulda

Fulda Carat Progresso 225/60 R16 98V

Fulda - Közepes árfekvésű, minőségi gumiabroncs a Goodyear-től.

A gumiabroncsok méretei
225/60 R16 98V 
elérhetőség:
Sajnos ez a gumi nem található meg állományunkban.
Gumiabroncs:
Nyári gumiSo
Gyorsaság:
V: Jóváhagyott akár 240 km/h
EAN:
5452000354099
Article Number:
R-128852
Gumicímke / Hatékonysági osztályok:
DEX:
Az ügyfél értékelése:
(11)
Kérdések esetén forduljon hozzánk support​@tirendo.hu
Sajnos ez a gumi nem található meg állományunkban.
Ár darabonként, ÁFA-val
Ingyenes kiszállítás*
5 - 8 munkanap szállítási idő**
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

  • Leírás
  • Gumicímke
  • Az ügyfél értékelése
  • Technikai specifikációk

Nagy teljesítményű nyári gumiabroncs, amely esőben is kimagaslóan teljesít

  • Vízenfutás hatásos megakadályozása
  • Kimagasló irányíthatóság nedves útfelületen
  • Alacsony zajszint

Vízenfutás hatásos megakadályozása. A futófelület menetirányú mintázatában kialakított mély barázdák gyorsan elvezetik a vizet az abroncs felületéről, ezáltal csökkentve az esős utakon kialakuló vízenfutás kockázatát.

Kimagasló irányíthatóság nedves útfelületen. A kiváló tapadási együtthatójú keverék rövid fékutat és páratlan tapadást eredményez a nedves utakon.

Alacsony zajszint. A gumiabroncs nemcsak az utasok, hanem a járókelők számára is csendesebbé teszi a gépkocsi gurulását. A futófelület lépcsősen elhelyezkedő blokkjai hatékonyan csökkentik az utastérben és a gépkocsi közelében hallható zaj szintjét.

A Carat Progresso az esőben is megbízható kormányozhatóság eléréséhez a vízenfutással szembeni kiemelkedő ellenállóságot a nedves felületeken tapasztalható kiváló tapadással ötvözi. Itt megkeresheti a legközelebbi abroncskereskedőt. High Performance gumiabroncs, speciális felületi össztétellel a kis fékszakaszoknak, főleg vizes időben. Agilis használhatóság, magas teljesitmény és zajmentes tulajdonságokkal rendelkezik.

EU gumiabroncs címke és hatékonysági osztályok

EU gumiabroncs címke és hatékonysági osztályok

Az Európai Unió CE 1222/2009-es határozata alapján az összes 2012. július 1-je után gyártott autó és haszongépjármû gumiabroncs beletartozik az EU gumiabroncs címke szabványába, három teljesítmény kategóriába rendszerezve õket: üzemanyag-hatékonyság osztályozás A-tól G-ig, nedves tapadás osztályozás A-tól G-ig, és zajkibocsátás decibelben.

A rendelet által meghatározott gumiabroncs kategóriák magukban foglalják : az újrafutózott, a professzionális közúti, verseny/sport gumikat, valamint a speciális tapadást növelõ gumiabroncsokat, mint a szegecses, T típusú ideiglenes tartalék abroncsok, az 1990-es évek elõtt gyártott gumik, gumiabroncsok melyeknek a megengedett legnagyobb sebessége 80 km/h, abroncsok 254 mm-nél kisebb vagy egyenlõ átmérõjû felnikre, vagy nagyobb vagy egyenlõ, mint 635 mm.

Ez a címke egyrészt arra hivatott, hogy támogassa a gazdasági és ökológiai hatékonyságot a forgalomban, úgy mint a közúti biztonság növelése, másrészt, hogy segítséget nyújtson a fogyasztóknak, hogy a célnak megfelelõen válasszanak gumit, biztosítva a termékek egy bizonyos fokú átláthatóságát. Ennek ellenére, a címke hátránya az, hogy csak korlátozott számú jellemzõrõl tájékoztat. A szakemberek állítják, hogy a gumiabroncsoknak sok más egyéb funkciója van, amelyek fontosak és lényegesek a közúti biztonság érdekében, beleértve, de nem kizárólagosan a vízencsúszásra vonatkozó tulajdonságokat, a menetstabilitást, az élettartamot, a termék jellemzõit nedves és száraz utakon, ami más mint a nedves tapadás, és a tulajdonságait havas felületen.
A gumiabroncs gyártók azt sugallják, hogy a különbözõ intézmények és az ipari magazinok vizsgálati eredményei továbbra is fontos információforrás kell hogy maradjanak a végsõ fogyasztók számára, mert összpontosítják, és értékelik a legkülönbözõbb gumiabroncs tulajdonságokat és funkciókat.

Carat Progresso recenze pneumatik

Průměr na základě 1 470 výsledků testů
Přilnavost v suchých podmínkách
Brzdění v suchých podmínkách
Přilnavost ve vlhkých podmínkách
Brzdění za mokra
Přilnavost ve sněhu
Komfort při jízdě
Vnitřní hladina hluku
Opotřebení pneumatik
Spotřeba paliva
Ujeté kilometry 13 362
26.05.2009 od Araczki András
Kicsit hangosnak találom 140 km/h felett.
View more reviews
Márka Fulda
Modellsorozat Carat Progresso
Dimension 225/60 R16 98V
Szélesség 225
Tyre profile 60
Construction type R
A gumiabroncsok méretei 16
Terhelési index 98
Gyorsasági index (V)
With/Without Valve (TT/TL) Tömlős gumi
M/C Nem
*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén. Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén. A Delticom OE által szállított termékek rendelése esetén a szállítás ingyenes, amennyiben 2 vagy több abroncsot rendel. Viszont amennyiben csak egy darab gumiabroncsot rendel, 2000,- Ft szállítási díjat számítunk fel. Nem számítunk fel szállítási díjat motorkerékpár gumi rendelése esetén - már egy darabtól sem!
**A megrendelések több, mint 90%-a megérkezik az ügyfélhez a megadott szállítási időben.

Hírlevél

Fogadjon híreket, információkat az abroncsokról, ajánlatokról és versenyekről

Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben