Fulda
Megjegyzés: Az árak a felni nélküli gumiabroncsokra vonatkoznak. A gumiabroncs méretétől függően a futófelület mintázata változhat.
Fulda

Fulda Carat Progresso 195/50 R15 82V felnivédős (MFS)

Fulda

Fulda Carat Progresso 195/50 R15 82V felnivédős (MFS)

A gumiabroncsok méretei
195/50 R15 82V felnivédős (MFS) 
elérhetőség:
Sajnos ez a gumi nem található meg állományunkban.
Gumiabroncs:
Nyári gumiSo
Gyorsaság:
V: Jóváhagyott akár 240 km/h
EAN:
5452000353795
Article Number:
R-128853
Gumicímke / Hatékonysági osztályok:
DEX:
Kérdések esetén forduljon hozzánk support​@tirendo.hu
Sajnos ez a gumi nem található meg állományunkban.
Ár darabonként, ÁFA-val
Ingyenes kiszállítás*
5 - 8 munkanap szállítási idő**
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

  • Leírás
  • Gumicímke
  • Technikai specifikációk

Nagy teljesítményű nyári gumiabroncs, amely esőben is kimagaslóan teljesít

  • Vízenfutás hatásos megakadályozása
  • Kimagasló irányíthatóság nedves útfelületen
  • Alacsony zajszint

Vízenfutás hatásos megakadályozása. A futófelület menetirányú mintázatában kialakított mély barázdák gyorsan elvezetik a vizet az abroncs felületéről, ezáltal csökkentve az esős utakon kialakuló vízenfutás kockázatát.

Kimagasló irányíthatóság nedves útfelületen. A kiváló tapadási együtthatójú keverék rövid fékutat és páratlan tapadást eredményez a nedves utakon.

Alacsony zajszint. A gumiabroncs nemcsak az utasok, hanem a járókelők számára is csendesebbé teszi a gépkocsi gurulását. A futófelület lépcsősen elhelyezkedő blokkjai hatékonyan csökkentik az utastérben és a gépkocsi közelében hallható zaj szintjét.

A Carat Progresso az esőben is megbízható kormányozhatóság eléréséhez a vízenfutással szembeni kiemelkedő ellenállóságot a nedves felületeken tapasztalható kiváló tapadással ötvözi. Itt megkeresheti a legközelebbi abroncskereskedőt. High Performance gumiabroncs, speciális felületi össztétellel a kis fékszakaszoknak, főleg vizes időben. Agilis használhatóság, magas teljesitmény és zajmentes tulajdonságokkal rendelkezik.

EU gumiabroncs címke és hatékonysági osztályok

EU gumiabroncs címke és hatékonysági osztályok

Az Európai Unió CE 1222/2009-es határozata alapján az összes 2012. július 1-je után gyártott autó és haszongépjármû gumiabroncs beletartozik az EU gumiabroncs címke szabványába, három teljesítmény kategóriába rendszerezve õket: üzemanyag-hatékonyság osztályozás A-tól G-ig, nedves tapadás osztályozás A-tól G-ig, és zajkibocsátás decibelben.

A rendelet által meghatározott gumiabroncs kategóriák magukban foglalják : az újrafutózott, a professzionális közúti, verseny/sport gumikat, valamint a speciális tapadást növelõ gumiabroncsokat, mint a szegecses, T típusú ideiglenes tartalék abroncsok, az 1990-es évek elõtt gyártott gumik, gumiabroncsok melyeknek a megengedett legnagyobb sebessége 80 km/h, abroncsok 254 mm-nél kisebb vagy egyenlõ átmérõjû felnikre, vagy nagyobb vagy egyenlõ, mint 635 mm.

Ez a címke egyrészt arra hivatott, hogy támogassa a gazdasági és ökológiai hatékonyságot a forgalomban, úgy mint a közúti biztonság növelése, másrészt, hogy segítséget nyújtson a fogyasztóknak, hogy a célnak megfelelõen válasszanak gumit, biztosítva a termékek egy bizonyos fokú átláthatóságát. Ennek ellenére, a címke hátránya az, hogy csak korlátozott számú jellemzõrõl tájékoztat. A szakemberek állítják, hogy a gumiabroncsoknak sok más egyéb funkciója van, amelyek fontosak és lényegesek a közúti biztonság érdekében, beleértve, de nem kizárólagosan a vízencsúszásra vonatkozó tulajdonságokat, a menetstabilitást, az élettartamot, a termék jellemzõit nedves és száraz utakon, ami más mint a nedves tapadás, és a tulajdonságait havas felületen.
A gumiabroncs gyártók azt sugallják, hogy a különbözõ intézmények és az ipari magazinok vizsgálati eredményei továbbra is fontos információforrás kell hogy maradjanak a végsõ fogyasztók számára, mert összpontosítják, és értékelik a legkülönbözõbb gumiabroncs tulajdonságokat és funkciókat.

Márka Fulda
Modellsorozat Carat Progresso
Dimension 195/50 R15 82V felnivédős (MFS)
Szélesség 195
Tyre profile 50
Construction type R
A gumiabroncsok méretei 15
Terhelési index 82
Gyorsasági index (V)
With/Without Valve (TT/TL) Tömlős gumi
M/C Nem
*Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás ingyenes, amennyiben több mint 1 darab abroncsot rendel. Motorkerékpárgumi rendelése esetén nem számítunk fel szállítási költséget már 1 darabtól sem.
**A megrendelések több, mint 90%-a megérkezik az ügyfélhez a megadott szállítási időben.


Hírlevél

Fogadjon híreket, információkat az abroncsokról, ajánlatokról és versenyekről

Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben