Bridgestone
Felhívjuk figyelmét: A gumikat felnik nélkül szállítjuk
(A felni a képen csak illusztráció.)
Bridgestone

Bridgestone Blizzak Ice 205/60 R15 91S

Bridgestone

Bridgestone Blizzak Ice 205/60 R15 91S

Bridgestone - Japán gumigyártó cég magas árfekvésű, minőségi terméke.

A gumiabroncsok méretei
205/60 R15 91S 
elérhetőség:
korlátozott készlet
Gumiabroncs:
Téli gumiWi
M+S jelzés
hópehely jelzéssel
Gyorsaság:
S: Jóváhagyott akár 180 km/h
EAN:
3286341363616
Article Number:
R-384274
Gumicímke / Hatékonysági osztályok:
Kérdések esetén forduljon hozzánk support​@tirendo.hu
ft 35.036,00
Ár darabonként, ÁFA-val
Ingyenes kiszállítás*
5 - 8 munkanap szállítási idő**
14 napos visszatérités
Több, mint 390 szervizpartner

Árucikk hozzáadása az összehasonlításra

  • Leírás
  • Gumicímke
  • Technikai specifikációk

Extrém téli SZEMÉLYABRONCS Abroncs
Blizzak ICE egy szegecsek nélküli téli abroncs, melyet a mérsékelt és szubarktikus éghajlatban előforduló, nehezen járható havas és jeges útviszonyokhoz terveztek.

Hatékony multicellás keverék
Csökken az abroncs megcsúszásának kockázata

A Blizzak ICE téli abroncsot úgy alakítottak ki, hogy segítségével Ön biztonságban és felkészültnek érezhesse magát mindenfajta téli vezetési helyzetben, különösen jeges utakon. Az abroncs akkor csúszik meg, ha a jég tetején egy vékony vízréteg képződik, és ez meggátolja, hogy az abroncs érintkezzen az úttal. Ennek kiküszöbölésére a Blizzak ICE olyan multicellás keverékből készül, amely megköti a jégből származó vizet, és stabil tapadást biztosít.

Egyedi lamellák és mintázat
Hosszabb abroncs élettartam

Egy téli abroncs jó teljesítménye a megfelelő mintázaton múlik. Úgy alakítottuk ki a Blizzak ICE futófelületét, hogy a lamellák rendszere és a merevebb mintázati blokkok – a kiemelkedő abroncs részek a gumiabroncs futófelületén – elősegítsék a tapadást és a jó fékezési teljesítményt havon és jégen. A mintázat abban is segít, hogy az abroncs ellenálljon a legmostohább téli körülményeknek, és az idő múlásával is megőrizze kiváló teljesítményét.

Ideális barázdák a mintázatban
Az utastérben jelentkező zajszint csökkentése

Az utazás kényelme nem csupán azt jelenti, hogy magabiztosan uralmunk alatt tudjuk tartani a járművet; ebbe a csendes utazás élménye is beletartozik. Független tesztek igazolják, hogy optimális mintázata révén a Blizzak ICE zajszintje alacsonyabb, mint egy átlagos szegecselt abroncsé. Bár a mintázat kiemelkedő blokkokat is tartalmaz, a barázdák jobban elvezetik a levegőt, és csökkentik ezáltal az utastérben keletkező zaj kialakulását.

EU gumiabroncs címke és hatékonysági osztályok

EU gumiabroncs címke és hatékonysági osztályok

Az Európai Unió CE 1222/2009-es határozata alapján az összes 2012. július 1-je után gyártott autó és haszongépjármû gumiabroncs beletartozik az EU gumiabroncs címke szabványába, három teljesítmény kategóriába rendszerezve õket: üzemanyag-hatékonyság osztályozás A-tól G-ig, nedves tapadás osztályozás A-tól G-ig, és zajkibocsátás decibelben.

A rendelet által meghatározott gumiabroncs kategóriák magukban foglalják : az újrafutózott, a professzionális közúti, verseny/sport gumikat, valamint a speciális tapadást növelõ gumiabroncsokat, mint a szegecses, T típusú ideiglenes tartalék abroncsok, az 1990-es évek elõtt gyártott gumik, gumiabroncsok melyeknek a megengedett legnagyobb sebessége 80 km/h, abroncsok 254 mm-nél kisebb vagy egyenlõ átmérõjû felnikre, vagy nagyobb vagy egyenlõ, mint 635 mm.

Ez a címke egyrészt arra hivatott, hogy támogassa a gazdasági és ökológiai hatékonyságot a forgalomban, úgy mint a közúti biztonság növelése, másrészt, hogy segítséget nyújtson a fogyasztóknak, hogy a célnak megfelelõen válasszanak gumit, biztosítva a termékek egy bizonyos fokú átláthatóságát. Ennek ellenére, a címke hátránya az, hogy csak korlátozott számú jellemzõrõl tájékoztat. A szakemberek állítják, hogy a gumiabroncsoknak sok más egyéb funkciója van, amelyek fontosak és lényegesek a közúti biztonság érdekében, beleértve, de nem kizárólagosan a vízencsúszásra vonatkozó tulajdonságokat, a menetstabilitást, az élettartamot, a termék jellemzõit nedves és száraz utakon, ami más mint a nedves tapadás, és a tulajdonságait havas felületen.
A gumiabroncs gyártók azt sugallják, hogy a különbözõ intézmények és az ipari magazinok vizsgálati eredményei továbbra is fontos információforrás kell hogy maradjanak a végsõ fogyasztók számára, mert összpontosítják, és értékelik a legkülönbözõbb gumiabroncs tulajdonságokat és funkciókat.

Márka Bridgestone
Modellsorozat Blizzak Ice
Dimension 205/60 R15 91S
Szélesség 205
Tyre profile 60
Construction type R
A gumiabroncsok méretei 15
Terhelési index 91
Gyorsasági index (S)
With/Without Valve (TT/TL) Tömlős gumi
M/C Nem
*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.
**A megrendelések több, mint 90%-a megérkezik az ügyfélhez a megadott szállítási időben.
Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
^